Lasam lintea la inmuiat o ora, apoi o punem la fiert in apa cu putina sare. Este fiarta atunci cand boabele de linte devin moi.
Separat punem o alta oala cu putin ulei de masline sipunem la calit carnatul taiat rondele si pieptul de pui taiat cubulete. Cand este gata carnatul il scoatem pe o farfurie. In uleiul ramas calim ceapa, gogosarul (ardeiul) si morcovul toate taiate cubulete marunte. Cand sunt gata legumele adaugam 2 litri de apa si pastila de concentrat de pui (sau supa de pui). Lasam sa fiarba vreo 5 minute si adaugam cartofii taiati cubulete, bulionul, rosia, piper si sare dupa gust, carnatul, pieptul de pui si foaia de dafin.
Lasam sa fiarba pana cand cartoful este pe jumatate facut. Adaugam lintea (pe care am fiert-o si scurs-o in prealabil).
Cand este gata cartoful putem adauga o lingura de patrunjel tocat pe deasupra si stingem focul.
Se serveste insotita de o salata acrisoara.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.