Fierbem cuburile de soia in apa cu sare sau delikat nu mai mult de 15 minute si le lasam la scurs pana facem celelalte pregatiri. Curatam ceapa si o taiem marunt, ardeiul il taiem si pe acesta marunt. Morcovii si patrunjelul ii feliem cubulete sau rondele (dupa placul fiecaruia ). Rosiile le decojim si le feliem.
Punem uleiul la incins si calim ceapa si ardeiul pret de 1-2 minute dupa care adaugam morcovii si patrunjelul feliat si calim mai departe pana morcovii se inmoaie de jumate. In acest moment adaugam pasta de gulyas (sau lingura cu boia dulce), rosiile taiate si cuburile de soia. Amestecam, condimentam cu chimen macinat si tarhon si stingem totul cu 3 l de apa. Adaugam sare si delikat dupa gust si feliile de ardei iute. Lasam sa fiarba pana morcovii sunt fierti.
Se serveste fierbinte.
Pofta Buna!
Combinatia de branza cu fructe este perfecta pentru mine, atunci cand vine vorba de deserturi. De data asta am ales un fel de...
Desert cheesecake cu morcovi si afineEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj