Gulaschsuppe

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de vitel
  • 250 g ceapa
  • 8 linguri de ulei
  • 50 g de paprika dulce
  • 1 lingura de bulion
  • 1500 ml de supa clara
  • 4 catei de usturoi
  • 250 g de cartofi (fainosi)
  • sare
  • piper
  • majoran
  • chimen
  • otet

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete de 2cm si se prajeste, se scoate si se lasa de o parte. Ceapa se curata si se taie marunt, se prajeste si ea pina devine aurie. Se adauga paprika si bulionul, totul se stinge cu otet.

Se adauga carnea, sarea, piperul, majoranul, chimenul si se stinge cu supa clara. Se lasa la foc mic pina fierbe carnea, mestecindu-se din cind in cind. Cartofii se curata de coaja si se taie si ei cubulete de 2 cm. Se adauga la supa si se mai fierb inca 30 de minute. La sfirsit adaugam usturoiul zdrobit. Se maninca cu piine calda.
Nu am mentionat timpul, pentru ca este un fel de mincare lenta.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Briose de post pentru Mos Craciun

pentru Mos Craciun

Briose de post pentru Mos Craciun
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.