Se spala si taie capetele la dovlecei, apoi ii taiem cuburi sau felii cit mai mici si ii punem la fiert cu putina sare in apa cit sa-i acopere. Cind sunt gata fierti ii strivim in apa in care au fiert cu furculita sau cu unealta pentru piure (nu trebuie sa fie chiar o crema fina, dara daca va place o crema fina atunci folositi mixerul/blenderul).
Adaugati brinza topita in dovleceii striviti si inca calzi si amestecati pina cind se topeste, adaugati laptele cit este nevoie ca sa obtineti o crema mai mult sau mai putin lichida si menta sau patrunjelul tocat marunt.
Serviti la temperatura camerei
Poate sa fie unul dintre felurile servite in paharele la un bufet (finger food) sau intr-o farfurie la cina.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.