Crema de Dovleac Milaneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -350g dovleac
  • -400ml lapte
  • -unt
  • -2 linguri parmezan
  • -sare
  • -4 linguri de paste scurte

Mod de preparare

Dovleacul se curata si se taie cuburi. Cuburile se pun la fiert, in putina apa cu sare.
Cand sunt fierte, se scurg de apa si se piseaza cu furculita.

Separat, se pun 400ml de lapte la foc. Cand laptele incepe sa clocoteasca, se pune dovleacul si se lasa 5 minute la fiert.

Apoi, se pun pastele scurte la fiert in lapte. Cand pastele scurte, sunt moi, se opreste focul si se pune o bucata de unt.

La sfarsit, se pune parmezanul si se amesteca.

Crema de dovleac, se serveste calduta.

Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de porc cu ceapa si usturoi verde

Sa aud eu comentarii ca de unde ceapa si usturoi verde acum... :P Ete ca reteta e mai expirata.. da` daca n-am timp domne`,...

Tocanita de porc cu ceapa si usturoi verde
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj