Cum procedam
1. Spalam dovlecelul si il taiem felii de 1 cm pe lungime (fara a curata coaja, o curatati numai in cazul in care e batraior), il punem intr-un vas si il stropim cu o lingura de ulei de masline extravirgin. Amestecam feliile de dovlecel cu ierburile aromate si cu putina sare. Incingem o tigaie grill si coacem feliile de dovlecel cate 2-3 minute pe fiecare parte, sau pana cand vedeti ca au capatat urmele caracteristice. Pastram 1 felie pentru decor, pe care o vom taia fasii.
2. Spalam si curatam cartofii, morcovul si cepele si le punem la fiert in apa cu sarecand se formeaza spuma o luam. Cand sunt fierte legumele adaugam dovlecelul si mai lasam 2-3 minute.
Taiem o jumatate de ardei si un morcov fasii pentru decor iar restul ii folosim in crema.
3. Scoatem legumele si le punem in blender impreuna cu ardeii copti (cred ca nu mai e cazul sa spun ca decojiti si fara cotor si seminte) si putina supa si blenduim pana obtinem consitenta dorita.
Ador cheesekace-urile, bine eu ador branza:)) deci nici nu se pune problema cat de mult imi plac prajiturile cu branza....
Cheesecake simplu cu ciocolata alba-Cheesecake japonezDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute