Ciorba ruseasca

Portii
6
Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 sfecla rosie
  • 4 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • 2 rosii mari
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov mare
  • patrunjel
  • sare dupa gust
  • 1 cana de bors de putina;

Mod de preparare

Pentru inceput vom curata, vom spala si vom taia legumele ca pentru ciorba.
Vom lua o oala de vreo 4 litri in care vom pune 2-3 linguri de ulei si vom cali ceapa si morcovul pe care l-am dat prin razatoarea mica. Dupa 2-3 minute, adaugam si restul de legume si completam cu apa, astfel incat legumele sa fie cuprinse de ea. Lasam sa fiarba pina cind se inmoaie, cca 20-30 minute si la final, adaugam cana de bors proaspat si patrunjelul verde tocat, mai fierbem 5 minute, dupa care inchidem focul.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.