Ciorbitza de Legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piper
  • sare
  • otet de mere
  • vegeta
  • 3 linguri pasta de tomate sau 1 cana de suc de rosii
  • 100 g fasole verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei capia (sau ardei gras)
  • 1 pastarnac si o telina mica
  • 2 rosii
  • 2 cartofi mari
  • 50g orez
  • patrunjel verde
  • leustean

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se pune in oala unde avem uleiul incins si sare si se lasa sa se prajeasca putin insa fara a se rumeni.

Toate legumele se taie cubulete si se amesteca cu ceapa, adaugand piperul si vegeta se lasa sa se inabuseasca impreuna circa 5 min, apoi se adauga apa si se fierb la foc mijlociu aprox. 30 min, dupa care se adauga cartofii taiati cubulete si 50 g orezul si se lasa pana se fierb cartofii.

Se da deoparte si se adauga verdeata taiata marunt si otet dupa gust.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta taraneasca cu gutui

Pentru reteta aceasta cu mici modificari, m-am inspirat de la Merisor. Varianta originala o gasiti aici. Intr-adevar este...

Desert placinta taraneasca cu gutui
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj