Ciorbitza de Legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piper
  • sare
  • otet de mere
  • vegeta
  • 3 linguri pasta de tomate sau 1 cana de suc de rosii
  • 100 g fasole verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei capia (sau ardei gras)
  • 1 pastarnac si o telina mica
  • 2 rosii
  • 2 cartofi mari
  • 50g orez
  • patrunjel verde
  • leustean

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se pune in oala unde avem uleiul incins si sare si se lasa sa se prajeasca putin insa fara a se rumeni.

Toate legumele se taie cubulete si se amesteca cu ceapa, adaugand piperul si vegeta se lasa sa se inabuseasca impreuna circa 5 min, apoi se adauga apa si se fierb la foc mijlociu aprox. 30 min, dupa care se adauga cartofii taiati cubulete si 50 g orezul si se lasa pana se fierb cartofii.

Se da deoparte si se adauga verdeata taiata marunt si otet dupa gust.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...