Ciorba Taraneasca II

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 3 - 4 cartofi
  • 1/2 varza alba
  • 1 gulioara
  • 2 rosii
  • un spate de pui cu aripioare
  • 1 dovlecel
  • o mana de fasole verde
  • vegeta
  • piper
  • bors magic
  • cateva buchetele de conopida
  • ulei
  • verdeata (patrunjel, telina, leustean)

Mod de preparare

Se pune carnea de pui la foc intr-o oala cu apa si se spumuieste. Se adauga ceapa curatata si tocata marunt. Se curata zarzavatul si se taie cubulete, se caleste intr-un pic de ulei si se adauga in ciorba. Se curata cartofii, se taie varza se rupe conopida se taie dovlecelul si restul si se pun in oala. Se lasa sa fiarba, cand sunt fierte se adauga vegeta, piper si bors magic dupa gust, se adauga verdeata tocata marunt

Se mai da un clocot si gata. pofta buna
Cui ii place poate sa isi puna si smantana.

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Nuci umplute cu crema de ciocolata si arahide

"Retete de Pasti" Pentru cojile de nuci m-am inspirat de la Merisor.

Nuci umplute cu crema de ciocolata si arahide
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.