Morcovul, patrunjelul si ceapa se rad pe razatoarea cu gauri mari si se inabusa cam 2 minute in 3 linguri de untdelemn.
Se stinge cu 2 l apa rece si se fierbe 30 minute.
Sfecla curatata se rade pe razatoarea cu gauri mari, iar cartofii se taie cubulete. Se adauga in supa care fierbe.
Cand toate sunt fierte se acreste cu bors sau zeama de lamaie.
Pentru aroma se adauga patrunjel si leustean tocat. Un clocot si gata
Se poate servi calda sau si mai bine rece, ca sa iti aduca aminte de gustul ciorbei de loboda de la tara.
Pofta bună!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.