Ciorba din Pulpa de Curcan cu Legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata de pulpa de curcan (osul cu o parte de carne)
  • 1 ceapa mare alba
  • 1 morcov
  • 2 linguri de mazare din conserva
  • 2 linguri de linte din conserva
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 rosie
  • o mana de ciuperci (curatate si taiate felii)
  • 2 linguri de bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/piper alb
  • 1/2 lingura delikat bors magic cu legume
  • tarhon uscat
  • patrunjel prospat

Mod de preparare

Osul cu carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa cam 30 minute (se ia spuma intre timp).

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si morcovul taiat rondele, se calesc cateva minute si se adauga in oala de ciorba.

Adaugam si ciupercile taiate feliute mai mici si lasam legumele si carnea sa fiarba.

Lintea si mazarea se clatesc sub jet de apa si se lasa la scurs, se adauga la final, la fel si dovlecelul zucchini se spala bine si se taie rondele (cu tot cu coaja), iar rosia o taiem cuburi.

Se adauga condimentele dupa gust si borsul magic si bulionul si se mai lasa circa 5-10 minute si se ia de pe foc.

La sfarsit se scoate osul din ciorba si se da carnea jos, se taie bucati mici.

Se adauga patrunjelul tocat marunt.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.