Ciorba de Vitel cu Zeama de Varza Acra

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vitel cu os
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • telina
  • 2 cartofi
  • bulion
  • orez
  • 1/2 l zeama de varza
  • leustean

Mod de preparare

Carnea spalata bine se pune la fiert in apa cu sare si se ia spuma pana ce carnea e aproape fiarta.

Dupa ce s-a inmuiat carnea se pune zarzavatul si se lasa la fiert 15 min. Apoi se pun cartofii si orezul.

Intre timp se da intr-un clocot zeama de varza si se aduna spuma lasata, apoi se pune in ciorba, se mai lasa 5 min si se presara leusteanul tocat.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...