Ciorba de Vitel cu Zeama de Varza Acra

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vitel cu os
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • telina
  • 2 cartofi
  • bulion
  • orez
  • 1/2 l zeama de varza
  • leustean

Mod de preparare

Carnea spalata bine se pune la fiert in apa cu sare si se ia spuma pana ce carnea e aproape fiarta.

Dupa ce s-a inmuiat carnea se pune zarzavatul si se lasa la fiert 15 min. Apoi se pun cartofii si orezul.

Intre timp se da intr-un clocot zeama de varza si se aduna spuma lasata, apoi se pune in ciorba, se mai lasa 5 min si se presara leusteanul tocat.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.