Se pun costitele la fiert, cand da in clocot se inlatura cu grija spuma formata si mai lasam sa fiarba 20 min. Adaugam ceapa taiata marunt, morcovul si telina date prin razatoarea de mere si ardeii grasi tocati si ei marunt. Fierbem incontinuare la foc potrivit pana ce carnea s-a patruns bine.
Adaugam si fasolea pastai taiata in buc potrivite rosiile tocate marunt si cartofii in cuburi mici. Potrivim gustul cu sare iar daca ciorba nu capata culoare de la rosii mai adaugam si pasta de tomate.
Aproape de final acrim ciorba cu bors, dupa care o dregem cu oul batut amestecat cu smantana. Inchidem focul si rasturnam in oala mararul, patrunjelul si leusteanul tocate marunt.
Se serveste fierbinte cu leustean verde deasupra, alaturi de un ardei iute.
Pofta buna!!!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.