Ciorba de Primavara

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr spanac
  • 1 buc salata verde
  • 5 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 leg marar
  • 1 leg leustean
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 vf de cutit piper
  • sare
  • 2l apa
  • 2l jintuiala
  • 20 ml ulei

Mod de preparare

Intr-o oala se pun 2 l de apa si se pun pe foc sa fiarba. Ceapa verde si patrunjelul, mararul si leusteanul se toaca marunt. Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa verde, se lasa sa dea cateva clocote apoi se adauga spanacul, salata verde. Intre timp usturoiul se toaca marunt si se caleste intr-un pic de ulei. Se pune usturoiul calit in oala.

Se adauga jintuiala si se lasa sa mai dea cateva clocote. Se pune sare si piper apoi se adauga restul de verdeata. Se mai da un clocot si se stinge focul.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa