Spalam oasele si le punem la fiert, spumunind de cate ori este cazul. Pregatim legumele: radem morcovii, pastarnacul si telina,tocam ceapa si prazul, taiem ardeiul cubulete (am avut congelat), cartofii, dovlecelul si napii le taiem cubulete mai mari, varza o tocam fideluta. Cand sunt fierte oasele le scoatem din zeama, le lasam sa se racoreasca, scoatem carnea de pe ele si o punem la loc in oala. Adaugam legumele si lasam sa fiarba. Cand sunt fierte legumele punem zeama de varza fiarta separat si lasam sa dea un clocot. “Aruncam” leusteanul uscat si frunzele de telina tocate si oprim focul. Servim cu ardei iute si paine de casa.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.