Ciorba de Pipotele si Inimioare

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 grame amestec pipote si inimi
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina albitura
  • 1 legatura patrunjel
  • telina
  • fidea
  • 1 cutie rosii intregi in suc
  • bors Maggi
  • sare

Mod de preparare

Spalam pipotele si inimile, le curatam bine si le punem la fiert in apa cu putina sare. Avem grija sa adunam spuma pe care o va lasa carnea.

Curatam si taiem in cubulete mici legumele (morcovii, telina, albitura. Tocam si coditele de patrunjel. Adaugam toate legumele in oala cu ciorba. Ceapa o punem intreaga, dar dupa ce a fiert o pasam si o punem in ciorba.

Cand carnea si legumele au fiert adaugam rosiile tocate marunt. Condimentam cu sare dupa gust. Mai lasam sa fiarba vreo 10 minute si apoi adaugam fideaua. La final punem in ciorba 2 linguri bors, pentru a da gust ciorbei.

Servim cu patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna va doresc!!!

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeura

Vazusem aceasta reteta pe Instagram la Benedetta si mi-a placut tare mult ideea asa ca am pus-o in practica. Este de efect si...

Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeura
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti