Ciorba de Pipotele si Inimioare

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 grame amestec pipote si inimi
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina albitura
  • 1 legatura patrunjel
  • telina
  • fidea
  • 1 cutie rosii intregi in suc
  • bors Maggi
  • sare

Mod de preparare

Spalam pipotele si inimile, le curatam bine si le punem la fiert in apa cu putina sare. Avem grija sa adunam spuma pe care o va lasa carnea.

Curatam si taiem in cubulete mici legumele (morcovii, telina, albitura. Tocam si coditele de patrunjel. Adaugam toate legumele in oala cu ciorba. Ceapa o punem intreaga, dar dupa ce a fiert o pasam si o punem in ciorba.

Cand carnea si legumele au fiert adaugam rosiile tocate marunt. Condimentam cu sare dupa gust. Mai lasam sa fiarba vreo 10 minute si apoi adaugam fideaua. La final punem in ciorba 2 linguri bors, pentru a da gust ciorbei.

Servim cu patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna va doresc!!!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...