Ciorba de Peste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pesti mai mari (de preferat crap ai mei sincer nu stiu ce sunt :) )
  • 4 buc peste caras
  • 2 buc patrunjel radacina
  • 2 buc pastarnac
  • 1 buc telina
  • 2 buc morcov
  • 3 cartofi
  • 3 rosii
  • o mana de orez
  • o leg leustean
  • bors de putina
  • sare

Mod de preparare

Cei patru carasi impreuna cu telina, morcovul, pastarnacul si patrunjelul se fierb pana ce legumele si pestele se farama foarte bine. Amestecul format se paseaza printr-o sita si daca mai e nevoie se mai adauga lichid.

In supa formata se adauga cartofii taiati cuburi si orezul. Cand acestea sunt fierte pe jumatate adugam bucatile de peste si rosiile taiate cuburi. Atunci cand pestele este aproape gata adaugam borsul (dupa gust) si mai fierbem cateva minute

Se serveste cu leustean verde si ardei iute.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.