Ciorba cu Gogosar Murat

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov (mai mare)
  • 1 patrunjel
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 50 ml suc rosii
  • 3-4 cartofi mai mari
  • 2 gogosari murati
  • 1 lingurita bors magic (praf de la pliculet, sau 1 cana bors proaspat)
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Curatam toate legumele. Dam pe razatoarea fina ceapa si usturoiul. Morcovul si patrunjelul il taiem rondele iar cartofii cubulete. Pe 50 ml ulei calim ceapa si usturoiul razuit, marcovul si patrunjelul taiat rondele. Turnam apoi 2 l apa rece si cand da in clocot adaugam gososarii murati taiati cubulete si cartofii si lasam la fiert.

Cand sunt fierte punem 50 ml suc de rosii potrivim de sare si lasam sa mai fiarba circa 5 minute. Acrim cu borsul proaspat sau praf, lasam sa mai dea un clocot si presaram cu frunze de patrunjel tocat.

Pofta Buna ! ! !

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa