- Dovleceii, cartofii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.
- Ceapa se caleste in ulei (timp de aproximativ 1 minut).
- Se adauga apa apoi cartofii si respectiv dovleceii taiati cubulete.
- Se adauga cateva seminte de chimen si se condimenteaza dupa preferinta cu sare, amestec de piper alb, verde, negru si boia.
- Se acopera oala cu un capac si se lasa legumele sa fiarba la foc mic.
- Rosiile se spala si se taie cubulete.
- Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile taiate cubulete si frunzele de patrunjel maruntite.
Vă invit să încercați o prăjitură rapidă și delicioasă. Puteți folosi orice tip de gem sau dulceață.
Desert prajitura cu branza si dulceata de pruneEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj