Se pune carnea intr-un castron, se adauga ceapa tocata marunt, pasta de ardei, verdeata tocata marunt, sare, piper, putin cimbru, orez, se amesteca bine totul, iar cat se odihneste umplutura, se curata ardeii de seminte si cotoare si se spala.
Se umplu ardeiii, se trec cu gura in jos prin faina, apoi se pun intr-o oala pe fundul careia se pun crengute de leustean dupa care se lasa deoparte
Separat intr-o alta oala cu ulei, se caleste ceapa, ardeiii taiate marunt, dupa ce s-au inmuiat, se adauga sucul de rosii, sare, 2 cani cu apa, iar dupa ce a fiert cateva minute, se potriveste de gust, apoi se rastoarna cu atentie in oala cu ardei si se lasa pe foc mic sa fiarba acoperit 1 h.
Pofta buna!
Se serveste cu smantana!
Se fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti