Ciorba cu ardei umpluti

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg ardei grasi
  • 1 kg carne tocata porc-vita
  • 1 ceapa
  • sare
  • 100 g orez
  • 2 linguri pasta de ardei
  • piper
  • 1/2 lingurita cimbru
  • patrunjel
  • 1 cana cu faina
  • CIORBA:
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 l suc de rosii
  • 20ml ulei
  • sare
  • leustean

Mod de preparare

Se pune carnea intr-un castron, se adauga ceapa tocata marunt, pasta de ardei, verdeata tocata marunt, sare, piper, putin cimbru, orez, se amesteca bine totul, iar cat se odihneste umplutura, se curata ardeii de seminte si cotoare si se spala.
Se umplu ardeiii, se trec cu gura in jos prin faina, apoi se pun intr-o oala pe fundul careia se pun crengute de leustean dupa care se lasa deoparte
Separat intr-o alta oala cu ulei, se caleste ceapa, ardeiii taiate marunt, dupa ce s-au inmuiat, se adauga sucul de rosii, sare, 2 cani cu apa, iar dupa ce a fiert cateva minute, se potriveste de gust, apoi se rastoarna cu atentie in oala cu ardei si se lasa pe foc mic sa fiarba acoperit 1 h.
Pofta buna!
Se serveste cu smantana!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa