Borsh (Ciorbita de Sfecla Rosie)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati sfecla ceva mai micute
  • 4-5 cartofi mai marisori
  • 2-3 morcovi
  • patrunjel radacina+ frunze
  • 1 ceapa mai mare
  • fasole pastai sau boabe crude
  • un sfert de varza taiata fideluta
  • suc de lamaie (sau moare de pe varza)
  • smantana dupa gust

Mod de preparare

Sfecla spalata bine, am fiert-o in apa. In alt vas am pus cartofii la fiert impreuna cu varza, ceapa, morcovii, fasolea si patrunjelul. Cand au fost gata fierte (aprox 15-20 minute), am luat de pe foc oala cu sfecla, am pus sub jetul de apa sa racesc sfecla... am curatat de coaja si apoi am dat-o pe razatoarea de mere.

Am pus in supa de zarzavaturi si am mai dat un clocot, am adaugat moarea de varza si inca putin din zeama in care a fiert sfecla precum si frunzele de patrunjel tocate.

Smantana am pus in farfurie la servire, cand este post se renunta la smantana

E o supa tare buna pentru curatire de toxine, pentru colon, e hranitoare si destul de satioasa.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.