Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, paine muiata in lapte si bine stoarsa, sare, piper, ou. Se fac perisoare mici inmuind mana in apa. Separat se fierb zarzavaturile, curatate, spalate si date pe razatoare sau taiate fideluta, impreuna cu o ceapa taiata marunt. Cand sunt fierte, se adauga borsul fiert si strecurat. Se pun apoi perisoarele si se lasa sa fiarba bine.
In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...
Ciorba cu verzisoare de BruxellesAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.