Martini de Casa

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g orez
  • 1,5 kg zahar
  • 3 l apa
  • 1 lingurita sare de lamaie
  • 1 lingurila cuisoare
  • 1 lingurita scortisoara
  • drojdie cat o nuca
  • 1 lamaie taiata felii

Mod de preparare

Se pun intr-un borcan de 3, 5-4 litri toate ingredientele. Se amesteca bine si se lasa compozitia la macerat 29 de zile. In tot acest timp se amesteca cu o lingura de lemn, iar la final, se stecoara printr-un tifon si se pune bautura in sticle.

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Salata in Mantie de Iaurt

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Parteneri
Bucataras.RO

Desert piure de mere coapte, cu portocale si migdale glasate

Unul dintre ultimele dulciuri preparate în casă înainte de intrarea în Postul Mare a fost un desert...

Desert piure de mere coapte, cu portocale si migdale glasate
Culinar.RO

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Clafoutis cu capsuni
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure