Martini de Casa

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g orez
  • 1,5 kg zahar
  • 3 l apa
  • 1 lingurita sare de lamaie
  • 1 lingurila cuisoare
  • 1 lingurita scortisoara
  • drojdie cat o nuca
  • 1 lamaie taiata felii

Mod de preparare

Se pun intr-un borcan de 3, 5-4 litri toate ingredientele. Se amesteca bine si se lasa compozitia la macerat 29 de zile. In tot acest timp se amesteca cu o lingura de lemn, iar la final, se stecoara printr-un tifon si se pune bautura in sticle.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.