- Se pune apa la fiert intr-o oala (oala se alege astfel incat sa incapa cele doua piersici).
- Se pun piersicile in apa care atinge temperatura de fierbere si se lasa timp de 2 minute.
- Se indeparteaza coaja piersicilor. Miezul fructului se taie bucatele.
- Se pun in blender piersicile pregatite anterior, laptele de cocos si zaharul. Se mixeaza toate igredientele.
- Se adauga gheata inainte de servire.
Pentru 2 portii.
Pe scurt slaninuta cu boia si usturoi. Pe la noi prin zona se zice slanina popricata - asa pe scurt. Adica cu poprica-...
Slanina papricata cu usturoi, fiarta in saramura de castravetiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj