Vinete Pane cu Branza si Piept de Pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 sau 4 vinete
  • sare
  • faina de grau
  • 1 sau jumate de piept de pui
  • branza sarata
  • 2oua
  • patrunjel
  • pesmet

Mod de preparare

Tai vinetele pe lungime si le pui sare, dai vinetele prin faina de grau si le prajasti, dai pe razatuare branza sarata, pui doua oua crude si patrunjel.

Umple vinetele cu compozitia le dai prin oua (cu o lingura de faina de grau) si prin pesmet si le prajesti. Usor nu??

pofta buna!!!!!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu verzisoare de Bruxelles

  In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...

Ciorba cu verzisoare de Bruxelles
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.