Unt de Casa

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare


    Pentru prepararea acestui unt foarte bun aveti nevoie de un kg de smantana mai grasa pe care o bateti cu mixerul sau telul pana incepe sa se separe. Incet, strecuram zerul format si alifiem cu o lingura pana ce s-a scos tot. Dupa preferinta adaugam putina sare sau nu.

    Din aceasta cantitate am obtinut 300gr de unt curat. . . . . si va pot spune ca e incomparabil cu untul de la magazin

    Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

    Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

    Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

    Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

    Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

    Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...