Unt de Casa

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare


    Pentru prepararea acestui unt foarte bun aveti nevoie de un kg de smantana mai grasa pe care o bateti cu mixerul sau telul pana incepe sa se separe. Incet, strecuram zerul format si alifiem cu o lingura pana ce s-a scos tot. Dupa preferinta adaugam putina sare sau nu.

    Din aceasta cantitate am obtinut 300gr de unt curat. . . . . si va pot spune ca e incomparabil cu untul de la magazin

    Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

    Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

    Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

    Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

    Prajitura pufoasa cu piersici

    Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.