Tort-aperitiv

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 gogosari
  • 300 g branza de vaci sau cas
  • 200 g unt
  • 2 cepe
  • pasta de rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Gogosarii, curatati, se mixeaza impreuna cu o ceapa si pasta de rosii. Se amesteca bine cu jumatate din cantitatea de unt( frecat spuma). Se obtine o pasta care se imparte in doua.

Se prepara o crema din branza de vaci frecata cu o ceapa taiata solzisori si restul de unt.

Prima parte de pasta se aseaza pe un platou, sub forma unui de blat de tort, se intinde crema de branza si se acopera cu cealalta parte de pasta. Se orneaza cu patrunjel tocat fin.

Se da la rece pt. 2 ore.
Se serveste cu salata verde sau cu ce doriti.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.