Tort-aperitiv

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 gogosari
  • 300 g branza de vaci sau cas
  • 200 g unt
  • 2 cepe
  • pasta de rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Gogosarii, curatati, se mixeaza impreuna cu o ceapa si pasta de rosii. Se amesteca bine cu jumatate din cantitatea de unt( frecat spuma). Se obtine o pasta care se imparte in doua.

Se prepara o crema din branza de vaci frecata cu o ceapa taiata solzisori si restul de unt.

Prima parte de pasta se aseaza pe un platou, sub forma unui de blat de tort, se intinde crema de branza si se acopera cu cealalta parte de pasta. Se orneaza cu patrunjel tocat fin.

Se da la rece pt. 2 ore.
Se serveste cu salata verde sau cu ce doriti.

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu iaurt si fructe confiate

Foarte usor de facut si foarte buna!

Prajitura cu iaurt si fructe confiate
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura