Ingredientele se pun intr-un bol si se amesteca bine.
Framantam aluatul si-l lasam la crescut 45 min, dupa care-l punem intr-o forma rotunda (20 cm diametru) si-l mai lasam sa cresaca iar 30 min, si apoi il dam la cuptor, la foc mediu. Cand este copt, il scoatem din forma si-l lasam sa se raceasca.
Crema de branza:
Amestecam cele doua feluri de branza si smantana, pana cand se omogenizeaza. Oprim din acesta crema, 5-6 linguri, iar la restul, adaugam ciupercile care au fost fierte tocate marunt, ardeii tocati marunt, somonul taiat marunt si mararul tocat. Hidratam gelatina in 2-3 linguri de apa, apoi o topim si apoi, o amestecam la compozitia de branza, doar inainte de a folosi crema, nu mai devreme.
Blatul se taie in trei felii. Asezam prima foaie pe platou, punem jumatate din compozitia de branza, peste care asezam felii de sunca presata. Repetam operatia si peste al doilea blat. Pe deasupra, acoperim cu crema de branza pe care am pus-o deoparte mai devreme.
Am decorat apoi, cu felii de salam uscat, felii de rosie si castravete.
"picnicul bucatarasilor" Cat mai este sezonul sparanghelului va invit sa incercati o tarta delicioasa!
Tarta cu sparanghelEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj