`Strudel` Aperitiv cu Branza Topita

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • -350 g faina
  • -2 linguri ulei pentru aluat + 5 linguri ulei pentru uns
  • -1 varf cutit sare
  • -apa calduta
  • aproximativ 125 ml
  • Umplutura:
  • -branza topita, taiata fasii
  • -seminte de chimen sau susan

Mod de preparare

Framantati un aluat din ingredientele enumerate pana devine elastic. Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru cel putin 1 ora.

Ungeti aluatul cu putin ulei si intindeti-l cu sucitorul cat puteti de mult, apoi cu mana unsa cu ulei, incepand de la mijloc spre margine, intr-o foaie cat mai subtire (sa puteti citi ziarul pus sub foaia de aluat).

Ungeti-o cu ulei, apoi puneti pe doua margini, de-a lungul laturii, branza topita. Rulati de cateva ori pana la mijlocul foii fiecare latura ce are umplutura si detasati cele doua suluri prin taiere.

Portionati fiecare sul in rulouri mai mici si sigilati capetele. Ungeti-le cu ulei, presarati-le cu chimen sau susan si puneti-le distantate in tava tapetata cu hartie de copt.

Dati la cuptorul incins pentru 30- 40 min, la 175 grade sau pana ce sunt coapte si rumenite frumos.

Lasati-le la racit pe un gratar inainte de servire.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tiramisu reţetă originală....cu dragoste!

Tiramisu reţetă originală Minunat la gust, in dar sotului meu drag de ziua lui!

Tiramisu reţetă originală....cu dragoste!
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj