Sorici la Saramura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sorici
  • sare
  • zema de varza
  • cimbru
  • usturoi
  • hrean

Mod de preparare

Intr un vas punem apa cu zeama de varza si celelalte condimente si le dam in clocot o jumate de ora dupa care lasm la racit.

Asezam soriciul inborcan de exemplu suluri suluri cat mai inghesuit.
Acoperim soriciul cu sare si turnam saramura strecurata pana se umple borcanul.

Pentru o aroma deosebita folosim o creanga de brad care va fi asezata la gura borcanului capacit si dus in camara.
Ce poate fi mai bun decat o portie de sorici cu aroma fina de brad.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.