Scufite cu Branza si Verdeata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura ceapa verde;
  • o cutie branza cu smantana;
  • sare dupa gust;
  • cateva fire de patrunjel si marar;
  • pentru decor : cateva rosii cherry si un castravete

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca bine crema de branza si smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce doriti) cu ceapa tocata foarte marunt, dand frunzele deoparte. Se potriveste de sare, fiecare dupa gustul sau.

Separat, frunzele de ceapa verde se toaca impreuna cu mararul si patrunjelul, iar din branza formam mici sfere pe care le dam prin aceasta verdeata.

Fiecare sfera se infasoara in cate o fasie de castravete si i se pune in cap un capacel de rosie, asemenea unor scufite dragute, apoi se asaza frumos pe un platou.

Pofta Buna!

Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...