Se taie chifla pe jumatate.
Se taie salata, pastrandu-se doar partea de sus, creata, si se pune o frunza pe chifla (partea inferioara). Se adauga doua felii de muschi afumat, apoi o felie de branza topita.
Rosia se curata de piele si se taie 3 rondele din ea, dintre care una se taie pe jumatate, apoi se aseaza peste branza topita.
Castravetele se curata de coaja si se taie in patru felii pe lung, apoi se aseaza peste rosie.
Se presara putina sare si piper, dupa care se adauga cealalta felie de branza topita, feliile de muschi afumat, frunza de salata si, in final, partea superioara a chiflei.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.