Saleuri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300ml smantana
  • 200g cascaval ras
  • sare
  • 1praf de copt
  • 500g faina

Mod de preparare

Se lasa aluatul o jumatate de ora la frigider. Se intinde o fuaie (sau mai multe) de 0, 5 cm si o tai cu o ruleta sau cu cutitul. Fiecare saleu se unge cu ou si se preseaza cu cascaval ras. Se lasa la cuptor pana se rumenesc!!!!

Pofta buna!!!!!!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.