Ingrediente
- - 3 cartofi medii;
- - 2 morcovi medii;
- - 150 g boabe porumb dulce;
- - 150 g mazăre (am folosit conservă);
- - 4 ouă;
- - 150 g sfeclă roșie în oțet;
- - 3-4 castraveți în oțet;
- - 1 ceapă verde mare;
- - zeama de la o lămâie;
- - 2 linguri muștar dulce;
- - 200 g brânză proaspătă de vaci;
- - 2-3 foi de dafin;
- - sare;
- - busuioc (am folosit uscat);
Mod de preparare
- Fierbeți cartofii și morcovii cu foile de dafin;
- Fierbeți ouăle;
- Tocați apoi toate legumele, inclusiv murăturile, și transferați într-un bol încăpător;
- Adăugați mazărea, porumbul și apoi zeama de lămâie și muștarul;
- Asezonati după preferințe cu busuioc, sare;