Salata de Portocale si Sfecla Rosie

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - portocale
  • - sfecla rosie
  • - sare
  • - piper
  • - ulei
  • daca doriti puteti adauga si ceapa taiata subtire

Mod de preparare

Portocalele se curata de coaja cu cutitul, ca un mar, apoi se taie cu un cutit ascutit in stinga si in dreapta fiecarei felii ca sa scoatem doar miezul feliei de portocala fara pielite.

Sfecla rosie fiarta pina cind intra furculita in ea sau coapta in cuptor sau la aburi si apoi curatata de coaja, este taiata felii subtiri sau rasa pe razatoarea mare.

Amestecam totul si condimentam cu sare, piper si ulei.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.