Se curata cu cutitul ca pe mar portocalele (ca sa le curatati si de pielita alba). Apoi se curata "al vivo" adica se introduce lama cutitului in lateralele (stinga si dreapta) a fiecarei felii de portocala si se cresteaza, in felul asta felia rezulta fara nici o pielita alba, doar miezul.
Dar se poate dupa ce ati curatat coaja cu cutitul sa impartiti portocala in doua, sa ii scoateti miezul alb si apoi sa taiati fiecare jumatate in felii. Sau sa o taiati in cuburi sau bucatele.
Feniculul se spala, se taie virful cu frunze si partea de la baza, se taie in doua si se arunca "foile" externe care sunt mai groase. Apoi se taie felii subtirele.
Asezam intr-un platou fenelul si portocalele si condimentam cu sare, piper si ulei.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.