Rosii umplute cu friptura

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 200 g friptura de porc
  • 100 g cascaval
  • 100 g smantana
  • 100 g jambon

Mod de preparare

Rosiile le spalam, le stergem cu un prosop, scoatem miezul cu cutitul.


Taiem bucati friptura de porc, cascavalul il dam prin razatoare.


Umplem rosiile cu bucati de friptura, adaugam cate o lingura de smantana, bucati de jambon si deasupra cascaval ras.


Dam la cuptorul incalzit pentru10-15 min pana ce se topeste cascavalul.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.