Gorgonzola se taie cuburi, cu grija sa nu se rupa. Dupa, rosia, se spala si se taie cuburi. Maslinele se scurg de zeama si se lasa deoparte.
Apoi, se ia un bat pt frigarui si se incepe asamblarea. Asadar, se incepe cu o maslina, dupa se pune o bucatica de rosie si apoi o bucatica de gorgonzola si tot asa mai departe. Se incheie betisorul cu o maslina.
Si se face in continuare, pana se vor umple betisoarele.
Se serveste imediat, din cauza branzei, care se poate topi.
Aceste frigarui reci, merg foarte bine cu castravete, ceapa verde si cu o sunculita.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.