Pranz Rapid cu Gorgonzola, Rosii si Masline

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -cca 50 g gorgonzola dulce
  • -1 rosie
  • -masline negre, fara samburi

Mod de preparare

Gorgonzola se taie cuburi, cu grija sa nu se rupa. Dupa, rosia, se spala si se taie cuburi. Maslinele se scurg de zeama si se lasa deoparte.

Apoi, se ia un bat pt frigarui si se incepe asamblarea. Asadar, se incepe cu o maslina, dupa se pune o bucatica de rosie si apoi o bucatica de gorgonzola si tot asa mai departe. Se incheie betisorul cu o maslina.

Si se face in continuare, pana se vor umple betisoarele.

Se serveste imediat, din cauza branzei, care se poate topi.
Aceste frigarui reci, merg foarte bine cu castravete, ceapa verde si cu o sunculita.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Mancarica de conopida

Retete economice de post

Mancarica de conopida
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj