Telemeaua de oaie, se sfărâmițează într-un bol, apoi se adaugă brânza mascarpone, grișul, ouăle și se amestecă energic până se înglobează toate ingredientele. Foile de plăcintă decongelate, se ung individual cu ulei de floarea soarelui, se suprapun câte trei, apoi se pun câte 3 linguri de umplutură, apoi alte trei foi unse între ele, și se continuă, până se termină foile și umplutura. Apoi se unge plăcinta un sos obținut din, ouăle amestecate cu iaurtul, se presară puțină sare iodata și mix de seminte, apoi se introduce la cuptor ptr cca. 45 de minute la 200 grade. Atenție, înainte de a se pune la copt, se porționează plăcinta, asta ca să se poată tăia mai ușor după ce s-a copt. După ce s-a copt plăcinta se scoate din cuptor, se acoperă cu un șervet de bucătărie și se lasă la odihnă (dacă rezistă tentației!) cca. 20 de minute.
Se servește caldă sau rece dupa gustul fiecăruia.
Poftă bună!
Este cel mai usor tort pe care l-am facut pana acum si primul la care nu ma enervez pentru ca nu-mi iese decorul, asta pentru...
Desert tort Musuroi de cartitaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure