Intr-o tigaie mare punem uleiul si calim ceapa si prazul pentru 5-6 minute.
Apoi adaugam spanacul, mararul sare, piper si mai calim cam 5 minute.
Lasam sa se raceasca si adaugam si branza feta (sfaramata cu mana) .
Amestecam bine.
Intr-o tava unsa cu ulei asezam in total 4 foi jos ( fiecare foaie trebuie unsa cu putin ulei) apoi punem o jumatate din umplutura de spanac, iar 2 foi unse cu ulei, a doua jumatate din spanac, si alte 4 foi deasupra (unse). Ungem cu ulei , o crestam putin deasupra( taiem portiile, pentru ca coapta se taie greu) , (nu taiem pana la foile de jos) .
Dam la cuptor la 180 de grade cam 45-50 minute sau pana se rumeneste.
Se serveste ca aperitiv
O supa ce te scoate din incurcatura cand doresti sa prepari ceva fara prea mari dureri de cap. Ador tortellini, atat in...
Supa cu tortellini si fasole verdeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj