Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grd.C. Incingeti 2 linguri de ulei si prajiti carnea, tocata, de la un piept de pui timp de 1 minut. Adaugati 1 catel de usturoi, zdrobit, 1 lingurita de boia si 1 lingurita de chimen si tineti pe foc inca 3 minute. Adaugati 2 fire de ceapa verde, taiata, 1 rosie, taiata cuburi, 2 linguri de masline, tocate, si sucul de la 1 lamaie si lasati compozitia sa se raceasca.
Intindeti 500 g de foitaj intr-o foaie de 5 mm grosime si decupati cercuri de 10 cm. Asezati in mijloc cate o lingurita din compozitie si indoiti aluatul pentru a inchide pateul, apasand marginile cu o furculita. Pastrati la rece timp de 15 minute si apoi dati la cuptor alte 10 minute.
Serviti pateurile presarate cu boia.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.