Se fierbe lintea in apa pana devine moale. In timpul asta, in ulei si putina apa se prajeste ceapa si usturoiul, apoi se adauga ciupercile feliate/tocate, se fierb impreuna circa 5 minute, se adauga foaia de dafin, sa condimenteaza dupa gust, se mai adauga apa daca mai este cazul.
Cand ciupercile sant gata si lintea este fiarta se amesteca cele doua intre ele, pe foc, se pune sosul de soia daca se foloseste si se mai lasa sa fiarba impreuna cateva minute pana scade toata apa si incepe sa aibe tendinta de a se prinde.
Luam de pe foc, scoatem foaia de dafin si dam prin blender pana se formeaza o pasta fina. Se mai incearca inca odata de gust.
Se serveste cald sau rece, uns pe paine
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj