Pate de Linte

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g linte
  • 30-50 g ulei de masline
  • un morcov
  • 2-3 catei de usturoi
  • delikat sau sare si piper

Mod de preparare

Se fierbe lintea in apa in care am adaugat morcovul curatat si asezonam cu sare si piper.

Dupa fierbere cca 30 minute se strecoara lintea foarte bine pana ramane ca o pasta mai groasa. Se baga la robot si se mixeaza impreuna cu uleiul de masline pe care il turnam putin cate putin.

Adaugam usturoiul maruntit bine.
Se serveste pe felii de paine prajita, felii de rosii si castraveti.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.