Pate de Linte

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g linte
  • 30-50 g ulei de masline
  • un morcov
  • 2-3 catei de usturoi
  • delikat sau sare si piper

Mod de preparare

Se fierbe lintea in apa in care am adaugat morcovul curatat si asezonam cu sare si piper.

Dupa fierbere cca 30 minute se strecoara lintea foarte bine pana ramane ca o pasta mai groasa. Se baga la robot si se mixeaza impreuna cu uleiul de masline pe care il turnam putin cate putin.

Adaugam usturoiul maruntit bine.
Se serveste pe felii de paine prajita, felii de rosii si castraveti.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.