Pasta De Oua

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 5 oua fierte tari
  • - 1 ou pt maioneza
  • - 1 ceapa
  • - sare
  • - piper
  • - ulei

Mod de preparare

Se fierb ouale 10 minute. Se prepara maioneza si se lasa la frigider. Intre timp se taie ceapa foarte marunt si se pune intr-un bol.

Ouale fierte si racite in apa rece se razuiesc pe razuitoarea mica in bolul cu ceapa. Se adauga piper, sare, patrunjelul tocat foarte marunt si se amesteca foarte bine adaugind putin cite putin maioneza.

ATENTIE! ! ! Amestecati intr-un singur sens sa nu se taie maioneza. Se lasa la frigider inainte de a o consuma.


Se taie o bara de piine in felii si se unteaza pasta pe fiecare felie nu in strat foarte gros iar apoi se poate pune cite o feliuta de ardei (verde sau copt), rosie sau o frunzulita de patrunjel.

Arata impresionant pe masa, credeti-ma!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.