Pachetele din foietaj cu sparanghel si sunca

Portii
4
Timp pregatire
26 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 foi de foietaj,
  • 6 felii șuncă Pădurea Neagră,
  • 6 buc sparanghel,
  • 30 ml ulei pt împachetat / uns foile
  • 1 ou mic pt uns,
  • 50 gr cașcaval

Mod de preparare

Tai foaia de foietaj în jumătate. O jumătate de foaie îți ajunge pentru un pachețel. Iei foaia de foietaj, o ungi cu ulei și o împăturești o dată.
Pui felia de șuncă peste foietaj, apoi sparanghelul și îl împăturești. Procedezi la fel cu fiecare foaie de foietaj. Ungi fiecare rulou cu ou bătut.
Presari cașcaval ras.
Așezi rulourile într-o tavă cu hârtie de copt și le dai la cuptor la foc mediu aprox 15 min sau până se rumenesc.

Poftă Bună!
Dacă vă place rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu:
https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2021/05/pachetele-din-foietaj-cu-sparanghel-si.html

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Branzoici

Cand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...

Branzoici
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti