Ou panirat cu sos tartar

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente :
  • 4 buc oua fierte
  • 100 gr ton maruntit (fie in ulei ,fie in apa cu sare)
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 30 gr unt (margarina)
  • 1 lamaie
  • sare,piper dupa gust
  • pesmet, faina
  • 1 ou crud
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare


Preparare:

Ouale fierte le taiem pe lungime si intr-un vas punem galbenusurile la care adaugam 100 gr ton maruntit , 30 gr unt, patrunjelul tocat marunt ,zeama de la o lamaie stoarsa si le amestecam. Condimentam cu sare i piper dupa gust. Jumatatile de ou se umplu cu aceasta umplutura dupa care unim cate 2 jumatati . Oul reconstituit il dam prin faina ,prin oul batut si condimentat cu sare ,apoi prin pesmet ,dupa care le prajim in ulei incins.
Aceste oua le putem servi si ca aperitiv alaturi de altele dar si ca un fel principal alaturi de garnitura de orez rizibizi si acompaniat totul cu sos tartar.
Pofta Buna !!!
se pot servi atat reci cat si calde .

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.