Ou panirat cu sos tartar

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente :
  • 4 buc oua fierte
  • 100 gr ton maruntit (fie in ulei ,fie in apa cu sare)
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 30 gr unt (margarina)
  • 1 lamaie
  • sare,piper dupa gust
  • pesmet, faina
  • 1 ou crud
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare


Preparare:

Ouale fierte le taiem pe lungime si intr-un vas punem galbenusurile la care adaugam 100 gr ton maruntit , 30 gr unt, patrunjelul tocat marunt ,zeama de la o lamaie stoarsa si le amestecam. Condimentam cu sare i piper dupa gust. Jumatatile de ou se umplu cu aceasta umplutura dupa care unim cate 2 jumatati . Oul reconstituit il dam prin faina ,prin oul batut si condimentat cu sare ,apoi prin pesmet ,dupa care le prajim in ulei incins.
Aceste oua le putem servi si ca aperitiv alaturi de altele dar si ca un fel principal alaturi de garnitura de orez rizibizi si acompaniat totul cu sos tartar.
Pofta Buna !!!
se pot servi atat reci cat si calde .

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...