Omleta reinterpretata

Portii
1
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
7 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 ouă
  • - 1 dovlecel mic
  • - 3 linguri de brânză proaspătă de vaci
  • - 4-5 roșii cherry
  • - jumătate de ceapă verde
  • - 4-5 ciuperci mici
  • - pătrunjel verde
  • - ardei iute proaspăt (opțional)
  • - sare
  • - busuioc uscat sau cimbru

Mod de preparare

 Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru.
 Separat amestecați verdeturile tocate cu roșiile cuburi, brânza, puțin ardei iute.
Bateți ouale bine cu un praf de sare și faceți omleta într-o tigaie teflonată întinsă, tapetată cu puțin ulei, la foc mic, fără a o atinge; eu am gătit-o la foc mic, cu capac și nici nu a fost nevoie să o întorc.
Amestecați legumele sotate cu verdeturile tocate și apoi puteți umple omleta.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj