Muesli

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 portie:
  • -3 linguri fulgi de ovaz (porumb, secara, etc)
  • -150 g iaurt gras sau branza de vaci ori lapte
  • -1 lingura miere
  • -2 linguri caise uscate
  • taiate cubulete
  • -1 lingura stafide
  • -2 linguri migdale sau alune
  • feliate
  • -fructe proaspete (mango, banana, mar, etc)

Mod de preparare

Puneti stafidele la inmuiat in apa fierbinte, dar nu este obligatoriu.
Curatati fructele proaspete si taiati-le cuburi sau rondele.

Intr-un bol, amestecati iaurtul, mierea, fulgii de ovaz si migdalele / alunele.
Adaugati stafidele scurse, caisele si fructele proaspete, omogenizand usor.

Serviti imediat. Puteti sa decorati cu fructe proaspete.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 L

A iesit delicios si tare pufos!

Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 L
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj