Fasole Verde in Aluat

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole verde
  • pt aluat:
  • faina
  • apa minerala
  • sare

Mod de preparare

- curatam si spalam fasolea verde

- pregatim aluatul amestecind fin cu un praf de sare si varsind apa minerala rece, amestecam cu telul in forma de para ca sa nu rmina cocoloase si adaugm cu grija apa ca sa nu rezulte prea lichid aluatul, trebuie sa aiba consistenta unei smintini mai groase, tinem aluatul la rece in frigider sau pe cuburi de gheata pina cind pregetim fasolea

- fasolea verde o fierbem dupa cum ne place, eu am ales sa o fierb putin, imi place sa fie mai crocanta si o scurgem apoi o trecem prin aluat si o prajim in ulei incins doar citeva secunde
- o scoatem din ulei si o lasam pe hirtie de bucatarie ca sa piarda excesul de ulei.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.