Crutoane cu Pesto

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 g busuioc verde
  • 1 lingura muguri de pin (pinenuts; puteti inlocui si cu migdale)
  • 20 g Parmigiano Reggiano
  • 60 ml ulei de masline extra virgin
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper proaspat macinat
  • 500 g paine de casa (la o zi dupa ce a fost preparata)

Mod de preparare

Taiati painea cubulete, marimea dupa preferinta. Este optional sa pastrati coaja, eu am lasat-o deoarece imi place gustul pe care il are cand aceasta este crocanta. Puneti intr-un blender ingredientele pentru pesto si pulsati pana cand obtineti un sos fin.

Turnati peste bucatile de paine intr-un bol si amestecati bine ca toate fie unse. Transferati-le intr-o tava cu folie de aluminiu si nivelati. Coaceti la 200°c (gaz 6) 10 minute, scoateti tava si cu o paleta amestecati incercand sa intoarceti bucatile de paine.

Introduceti din nou in cuptor si lasati inca 15 sau pana cand devin pe placul vostru. Transferati-le apoi intr-un bol.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.