Taiati painea cubulete, marimea dupa preferinta. Este optional sa pastrati coaja, eu am lasat-o deoarece imi place gustul pe care il are cand aceasta este crocanta. Puneti intr-un blender ingredientele pentru pesto si pulsati pana cand obtineti un sos fin.
Turnati peste bucatile de paine intr-un bol si amestecati bine ca toate fie unse. Transferati-le intr-o tava cu folie de aluminiu si nivelati. Coaceti la 200°c (gaz 6) 10 minute, scoateti tava si cu o paleta amestecati incercand sa intoarceti bucatile de paine.
Introduceti din nou in cuptor si lasati inca 15 sau pana cand devin pe placul vostru. Transferati-le apoi intr-un bol.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.